De wind
De zoete geur van herinnering
Diep geborgen in mijn hoofd
Ontwaakt in een ademteug
Geeft mijn gevoelens bloot
Is de frisse wind die ik voel
ook jou al reeds gepasseerd?
Streelde die langs jouw wangen
Werd er met jouw haren geflirt?
Soms lijkt het alsof ik je voel
Wanneer ik jouw parfum herken
Even staat de tijd dan stil
En zweef ik met die wind,
Naar waar jij dan bent.