Zwart-wit is wat de meeste zien.
Terwijl er ook grijs bestaat.
Want, grijs is ook het leven.
Zo ziet het eruit,
zo voelt het,
zo ervaar je het.
Als je zo denkt.
Want, het leven hoeft niet zwart-grijs-wit te zijn.
Wanneer je geel, blauw, rood erbij mengt
wordt het leven een hele andere kleur.
Het is maar hoe je denkt.
Hoe je het voelt,
hoe je het ervaart.
Hoe je het verandert, dan
ziet het er zo uit namelijk,
HOE JIJ HET WILT.
Dus bekijk het niet Zwart-wit of zwart-grijs-wit,
maar bekijk het leven zoals jij die
voelt, ervaart en denkt.
Dan zal je leven vanzelf veranderen.