Ik wist het, maar kon je niet zeggen
dat je onverwachts op reis moest
een dief in het holst van de nacht
me achterliet met te veel vragen
Heb je niet meer kunnen vertellen
hoe ik me met je verbonden heb
in gedeelde tijd voor je zo verdunde
je huid steeds witter werd
Je ging als een luchtvaartballon
dreef weg omhoog in de lucht
zonder geluid op zoek naar licht
Ik was me van geen kwaad bewust