Ik ben hier geen fan van, ben ook geen vriend.
Ik bezorg je geen pleit,
scheld je niets kwijt;
Je krijgt ook de straf straks die je verdient.
"Je had niet het recht", dat heeft niemand alleen.
Je constateert, je besluit
en voert het ook uit.
Dan ben je aanklager, rechter en slager in één.
Maar in dit land, geleid door watjes, waar misdaad nog loont;
onderwereld boven,
bewijslast verschoven
En slachtoffers de 'recht'zaal worden uitgehoond.
De hel van jouw kind naar de achtergrond verdreven.
Want "zijn moeilijke jeugd"
en de maatschappij die niet deugd.
We worden gedoemd de pedofiel te vergeven.
Jij verlegde de grens en dat rekent men je aan.
Ik bezorg je geen pleit,
scheld je niets kwijt;
Maar ik had precies hetzelfde gedaan.
B.