Laat me weten.
Laat me weten of ik dit goed doe.
Bevestig mijn illusies,
de onzekerheid maakt me ontzettend moe.
Is dit de manier ?
Is dit de manier om door het leven te gaan ?
Al is het maar een klank,
geef me een teken waar ik moet ik staan.
Ik sta open.
Ik sta open voor alle signalen.
Signalen die bevestigen,
of ik die volgende ronde ga halen.
Michel