Ik verlang echt weer terug naar die dagen
Zo'n gemakkelijk speels jongentje te zijn
Ik wil het er toch op wagen
God, wat was ik toen nog klein
Een beetje spelen een beetje varen
wat rennen en wat schreeuwen
helemaal niets te maren
maar 's avonds toch weer geeuwen
Want je wilt niet gaan slapen
Nee dat is maar niets
Toch blijf je gapen
En dan gebeurd er iets
Liever blijven spelen
Dan een leven zonder jeugd
gevoelens blijven delen
dan blijft het leven een deugd