Jij,
Je gaf me dat ene moment,
steeds opnieuw, maar
nooit de eeuwigheid,
het hart vergat te graag,
want het verleden werd heden,
dromen van toen,
droevige blauwe kijkers
werden wilde stromen,
warm en breekbaar,
nooit kwetsbaar,
vervangbaar op zaterdag,
vraag niet naar morgen,
neem het moment,
koester je in de liefde,
maar vraag geen vervolg,
geen belofte,
geen verbintenis,
het spijt me,
je vroeg niks,
maar toch teveel,
ik kon niet,
niet van je houden!
Lydia 30.06.08