Blauw,
Jij danst op tedere klanken
geruisloos mijn gedachten binnen,
flarden oogstrelende beelden
jarige zielsverbondenheid,
intimiteit en passie
toveren een glimlach
groeiend verlangen naar
jouw kleur blauw,
afstand schreeuwt om nabijheid,
zwijgende woorden
vertellen ons verhaal,
en als intensiteit
muren kan slopen
zal ik je raken,
steeds opnieuw
onverzadigbaar eisend,
kwetsbaar en voelend
straks omhels ik
iedere herinnering
om vandaag te weten
te voelen en te beleven
er is kracht
in ons samenzijn!!
Lydia