ik zie geen kleur
geen beeld
geen licht
mijn dag zakt in
ogen vallen dicht
ver weg hoor ik stemmen
ik kan ze niet thuisbrengen
mijn lichaam is verdooft
al stribbelt mijn geest tegen
wat is er gebeurd
ik kan niets meer bewegen
ik word wakker
met een gat in mijn geheugen
een harde klap
en toen werd alles zwart
ik ben het kwijt...