nog één week vakantie
nog even lekker luieren
extra spelen en genieten
voor het "grootte" werk er is
naar de grootte school
en naar de tweede kleuterklas
wat zal het varen
en even weer gewoon worden
maar het gaat jullie lukken
zet hem op kapoenen
voor jou stef een heel nieuwe start
een nieuw school, andere lessen
het echt studeren is onderweg
andere vriendjes, andere juffen
leuke opdracht
voor sara, is het ook weer even raar
zonder broer in school, nieuwe juf
nieuwe klas en nieuwe kindjes erbij
ook voor jou vele dingen om te ontdekken
en weer bij te leren, van genieten
ook spelen, zingen, dans, en sport komt aanbod!
succes allebei en zet hem op
het komt zeker in orde
blijf geloven in jezelf!