Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
Heimwee
Ik vond mezelf hier
En raakte jou daar kwijt
Maar wie is mijn echte ik
Het kost nog meer tijd
En ik weet dat je gaat zeggen
Dat ik te lang ben weggeweest
Maar ik weet dat ik zal denken
Ik ben hier nooit echt thuis
Want alles is toch anders
En helemaal niet wat het was
Waarom is het zo veranderd
En merk ik de afstand nu pas
Ik wil nog altijd weg hier
En terug naar waar ik hoor
Maar ik kan daar nooit blijven
Daar is geen thuis meer voor
Dus zit ik hier maar weer
Wat ze nu noemen 'thuis'
Maar ik denk keer op keer
Ik wil weer terug naar huis!
Reacties op dit gedicht
Etoile vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Littledolphin
:
Dinsdag, augustus 26, 2008 20:48
intens liefs little
Over dit gedicht
Auteur:
Etoile
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
26 augustus 2008
Thema's:
[Heimwee]
[Verhuizing]
[Leven]