Arrogant,
Zij moesten perse ook,
Mooier,groter multifunctioneel.
Onder de Amsterdamse rook.
Voor al hun personeel.
Het is helaas niet goed gegaan,
Nog steeds jaloers op wat wij hebben staan.
Goed alleen beton en staal,
dus geen glas.
Maar wel mooi met levend gras.
Geen sfeer en geen gezicht,
Oh ja stropdassen wel verplicht.
De Arena hebben ze het genoemd,
Echt waar, zomaar onverbloemd.
Amsterdam, het huilt zo zacht,
En Rotterdam dat alleen maar lacht.
De Arena een Abces,
En onze KUIP een groot succes.