Lang zal ze leven
Zingen pappa en mamma blij
Ik ben nu al zeven
Deze dag draait om mij
Cadeautje, snoep en laat naar bed
Het feest is net begonnen
Wat hebben we een pret
Met al die kleurrijke ballonnen
Kan het niet altijd zo zijn
Want een dag duurt maar heel even
Jarig zijn is zo fijn
Ik ben nu al zeven
Uit mijn gedichtenbundel (school opdracht) voor kinderen van 3 tot 8.
Laat vooral even weten of je het geschikt vind.