De kleuren,
Rood en wit, een combinatie die me raakt.
Twee kleuren, voor elkaar gemaakt.
Zelfs van de woorden word ik stil,
Die kleuren soms worden ze te veel.
Bij die kleuren hoef ik niet te raden,
Het gaat om hand in hand de kamaraden.
Nooit zo iets moois gehoord,
Als de kleuren van FEYENOORD.