Mijn onzichtbare kindje,
Ik zou mijn leven,
voor je geven.
Ik zou door het vuur gaan,
je nooit in de kou laten staan.
Ik zou voor je zorgen,
mijn veilige armen om je heen.
Je een mooi en fijn leven bezorgen,
zorgen dat je verdriet steeds weer verdween
Mijn lieve onzekerheid
voor geen miljoen wil ik je kwijt
Ik ben zo bang,
dat je niet naar ons komen kan.
Onze deur staat wijd voor je open,
altijd mag je naar binnen komen.
Ik ben zo bang en blijf toch hopen,
is het dan toch met onze kinderwens afgelopen?
Het leven is zwaar,
als ik naar elk lief kindje staar.
Het is een oneerlijke strijd,
raak ik mijn grote (kinder)wens kwijt?
We willen je graag onze bescherming geven,
onze lieve lege plek in ons leven.
Hoop dat je naar ons toe komen mag,
Ik zal wachten op deze mooie speciale dag!