Minder verkeer
velig naar school
minder auto's
maar volle auto
met verschillende ouders
zijn we met kidscarpoolen
begonnen dit schooljaar
dit houdt in dat
wij als ouders afspreken
met ouders van in de buurt
elke ouder s'avond
welke kindje mee pakt
naar een plaats
zo is er minder verkeer
en minder drukte
dus veiliger aan de school
wij nemen de kleinste mee
en ann neemt buur meisje mee
ellen pakt de 3 oudste mee
zo is het wat eenvoudiger
zitten de auto vol
en rijden er minder
(of je nu voor een kind moet rijden
of je neem er nu drie mee en
zet ze onder weg aan huis af,
dan weet ik wat veiliger en makkelijk is)?