Een bijzondere vriendschap
Dat hebben wij zeker
Het ging allemaal zo rap
En maakte ons onzeker
Via de pc,
Hetzelfde gevoel,
Wat moet ik er mee?
Dat heeft vast een doel.
We praten veel over "ons"
En komen er ook wel uit.
Want we geven beiden niemand de bons,
En dat is een vast en zeker besluit.
Maar één ding weet ik wel:
Jij zal er altijd voor me zijn,
Dat is iets wat ik je vertel,
Want dat vind ik heel fijn.
Ook wil ik voor jou open staan,
Als een vriendin in vervelende tijden.
Verder moeten wij onze eigen wegen gaan,
Maar we zullen zeker minder lijden.
Onze vriendschap is een feit,
Welke blijft bestaan voor jaren.
Want ik wil jou nooit meer kwijt,
En zal jou altijd in mijn hart bewaren.