wat doe jij in mijn leven?
je hebt me niets te geven.
Wat doe jij in mijn gedachten?
Denk je dat ik op jou zit te wachten?
Ik heb je niet nodig,
je bent overbodig!
Mijn perfecte leventje,
helemaal in de war door jou.
In mijn perfecte relatie,
bedrieg ik hem in gedachten.
Ik weet niet eens of jij hetzelfde voelt,
alleen dat jij niet voor mij bent bedoeld.
We passen totaal niet bij elkaar,
en dat maakt het zo raar.
waarom zie ik je zo graag???