Sinterklaas is weer in het land
Kinderen glunderend hand in hand
langs de stille water kant
want sinterklaas is weer in het land
Zingende stemmen en stralende ogen
van nog onwetende kindjes
die nog altijd in de oude sint geloven
Al dagen braaf hun schoen gezet
met een wortel voor Americo erin
en tekeningen vol met pret
Nachten lang kunnen ze niet slapen
omdat ze luisteren of ze de pieten
kunnen horen op de hoge daken
Nu kunnen ze weer fijn dromen
over hoe sinterklaas, binnenkort
met cadeautjes bij hun zal komen
En even ga ik zeven jaar terug in de tijd
en zie ik weer voor me hoe ik daar stond
onwetend, en nog een kleine meid
Wakker blijven tot diep in de nacht
om een glim van sinterklaas te zien
want alles wat ik hoorde was verdacht
De tijd kon voor mij niet snel genoeg gaan
want voor ik het zou merken
was sinterklaar alweer zijn terug weg ingeslaan
En nu denk ik, Kleine kinderen geniet
en zing nog maar eens luid mee
met de enige echte muziek piet
Laat de kinderen nog maar even fijn spelen
voor dat ze over een paar jaar hun leven
met deze harde wereld moeten delen