duistere cadeautjes,
Sinterklaas is in zicht,
Hij heeft zijn cadeautjes mee genomen,
Nog steeds ik, opgesloten in mijn gedicht,
Ik weet niet te stopen,
op zoek naar pepernoten om van te smullen.
Sint is er om me te bevrijden uit deze gedichtenbundel,
Help , Help wat moet ik doen met deze cadeautjes, en wat moet ik doen met deze jutezak.
Zijn kinderen soms lief of stout geweest of moeten ze mee terug naar spanje,
Jaaaa, Sint hier ben ik, Hij ziet me of hij ziet me niet.
De sint is in zicht gered!!!! Lang leve de sint lang leven de cadeautjes,
Lang leve IK.