Ik wens geen pakjes in de schoorsteen
pepernoten, chocola of marsepein
Dit jaar vraag ik iets belangrijks
voor iemand die hier had moeten zijn
Dit jaar vraag ik u namelijk
om in de hemel langs te gaan
Waar onze lieve, kleine Fay
aan het spelen is, voortaan
U beklimt de hoogste daken
heeft een hart voor ieder kind
Dus alstublieft, bezoek haar ook
wanneer u er de tijd voor vindt
En neem dan al mijn kusjes mee
vertel haar, voordat u weer moet gaan
dat ze altijd een beetje bij ons is
als de sterretjes aan de hemel staan