Ook dit jaar zet ik weer mijn schoen,
In de hoop dat de pieten er wat in doen.
Een klein gedichtje leek me op z’n plaats,
Speciaal voor u, Sint Nicolaas.
Ik hoop dat u het ook dit jaar weer redt,
Want iedereen heeft zijn schoentje al gezet.
Bedankt voor wat u er in heeft gestopt,
Graag tot volgend jaar, ik hoop dat dit gedichtje klopt!