Sinterklaas liep op het dak
En toen schrok hij me toch een pak!
Want door de schoorsteen vloog
Een inmensse stank omhoog
Wat stonk er daar zo vies?
Ach gut, Het was Rick de Vries
Dus Sint, dat raad je wel,
Gaf Rick een lekkere douche-gel.
En als je die elke dag gebruikt
weet ik zeker dat je lekker ruikt
als sint weer 'ns in het land mocht zijn
Want dat vind hij wel zo fijn