Remie kan niet zonder.
Niet zonder zijn gitaar.
Elke avond raakt hij wel een snaar.
Dan speelt hij zijn muziek.
Voelt zich er helemaal goed bij.
Soms verzacht het ook zijn pijn.
Je ziet dan zijn gezicht verzachten.
Ik hoop dat er voor hem in de muziek.
een mooie toekomst staat te wachten