Lang leve het kind in mij
Op de fiets
roetsjend in een tunnel
door een grote diepe plas
benen zo wijd mogelijk
in de natte herfst
overal water
broek goed opgerold
lekker stampen
voor de televisie
genietend van de familie knots
barbapapa, tita tovenaar
bert en ernie tekenen mij
op straat
touwtje springen, buskruit
knikkeren en elastieken
stand in de mand
in de kroeg
een biertje of wijntje
mijn been onder mijn kont
praten over al het moois
van vroeger en nu
lang leve het kind in mij