Jij&Ik,
Niemand zal ons kunnen breken want wij hebben een speciale band,
Een vriendschap dat houd al eeuwen stand,
Wij horen bij elkaar,
We staan altijd voor elkaar klaar,
Wij zijn niet te breken want wij zijn een,
We laten elkaar nooit meer alleen,
We zijn er voor elkaar zoals echte vriendinnen dat doen er voor elkaar zijn,
Elke minuut van de dag verzachten wij elkaars pijn,
Samen kunnen wij alles aan wat het ook is,
Allebei hebben we ons nog niet in onze vriendschap vergist,
Want we weten wie we zijn en samen zijn we alles was een goed persoon nodig heeft,
Jij bent ook diegenen waar ik voor leef,
Zonder jou is het niks meer aan,
Ik wil nooit meer zonder jou alleen staan,
Jij en ik blijven voor altijd samen,
Zoals we al van kleins af aan samen kwamen,
Ik zal je nooit verlaten en nooit bij je weggaan,
Zolang jij ook voor altijd aan mij zij blijft staan.
Jij bent mijn alles en ookal ga je weg je blijft in mijn hart,
Jij bent mijn vriendin lief mooi en appart,
Als je gaat verhuizen zal ik altijd contact houden,
Want wij zijn 2 vriendinnen die nooit uit elkaar zouden,
Ik zal alle tijden missen die wij ooit hebben door maakt,
En elke minuut van de dag ben ik degenen die over jou waakt,
Wij houden altijd contact ookal hebben we ons eigen pad,
Jij woont op het platte land en ik in een dorpje bij de stad.
xx Laura , Eva jij bent mijn alles ILY.