Veilig bij Jezus.
Een veilig gevoel is heel wat waard
Veel mensen zijn onrustig en bang
En leven onder voortdurende dwang
Zijn bevreesd wat hun wedervaart.
Veilig kunnen we zijn bij Jezus, onze Heer
Hij geeft ons rust en vrede in ons hart
Ook al zijn we van binnen nog zo verward
Op Hem mogen we vertrouwen, steeds weer.
Veilig zullen we zijn aan Jezus hart
Altijd in alle situaties van ons leven
Zal Hij ons zijn liefde willen geven
Hij leidt ons veilig en heelt onze smart.
Veilig zijn wij in Jezus armen
Met Hem zijn wij nooit alleen
Hij blijft altijd om ons heen
Hij wil zich over ons erbarmen.
Fedde Nicolai