vandaag rook het naar ziekenhuis
gisteren rook ik jou, dichtbij mij
zaterdag rook ik de kroeg
de mensen, het bier en het ritme
van de muziek waarop wij dansten
elke dag ruikt anders
zoet of zout
zilver of goud
het is maar net
waar je van houdt
de geur spreid zich uit door de kamer
gaat voortdurend met ons mee
vermengt zich tussen ons twee
maar drijft ons niet uit elkaar
de geur van de liefde is
zoet
sterk
voor hem
en voor haar