Onze grenzen verleggen
Fantasieën delen
Dromen samen werkelijkheid laten worden
Samen een toekomst delen
Elkaar energie geven en stimuleren
Je warmte voelen en liefde voelen
Mijn thuis is in jouw armen
Jij net zo prettig gestoord als mij
Je accepteert me zoals ik ben
Zodat ik mezelf kan zijn
Mijn geliefde, mijn wederhelft
Wees mijn ying
En laat mij jouw yang zijn
Dan lach ik naar jou en jij lacht terug..........