Lieve Sharona, dit gedicht heb ik gemaakt na het plotseling overlijden van jou tweelingzusje Cheryl.
Ze is 16 jaar geworden.
Een laatste ''doei''
die je nooit zal weten
Een laatste glimlach
die je nooit zal vergeten
Even weg is nu voor altijd
Je beste vriendin, bloed eigen zus
die zo dichtbij je stond
ben je voor altijd kwijt
Een ding, ze is wel bij jou.