Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
zonder angst
ik wil mezelf wil zijn
m'n echte ik niet meer verstoppen
geen gestres meer
niet meer me mislukt voelen
mezelf niet meer haten
ik wil 'n mooie toekomst met hem
zonder bang te zijn
dat ik hem pijn doe
ik ben te vaak
en te veel
bang geweest
te vaak nee gezegt
terwijl ik ja had moeten zeggen
ik heb te vaak met me laten sollen
ik wil niet meer
de schaduw van mezelf zijn
maar 100%
puur ik
wel n begin
maar geen einde
wel die lach
maar niet meer de tranen
ik wil leven met n lach
Ik wil leven zonder angst
Reacties op dit gedicht
The lady in red vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
The lady in red
Gecontroleerd door:
christina
Gepubliceerd op:
15 maart 2009
Thema's:
[IK]
[Angst]