teveel energie
heb ik in jou gestoken
een te lange tijd
heb ik verloren
ik wilde helpen
jou niet tekort doen
deze valkuil leidde
tot een eigen tekort
altijd maar aan anderen denken
mijzelf geen liefde schenken
tot het moment
dat de emmer overstroomde
mijn hoofd vol zat
van jou
van alles
en ik alleen nog
aan mijzelf kon denken