Open je vleugeltjes
Mooie vlinder van mijn hart
Met liefde zal ik voor je zorgen
Je helpen bij je start
Totdat je een grote meid bent
En alleen kunt staan
Alleen kunt lopen
Alleen kunt gaan
Dat mag van mij nog een eeuwigheid duren
Nu ben je nog zó klein
Jij hebt mijn leven compleet gemaakt
En dat vind ik zo fijn