Lieve broers,vader en beste vriend
Ik draag dit gedicht op aan mijn vriend die het afgelopen jaar 1999
zijn 2 broers zijn vader en zijn beste vriend is verloren.
Waarom zijn jullie van ons heengegaan?
Het is niet eerlijk waarom nu jullie.
Jullie waren allemaal nog zo jong,
De een was 19 de ander 28 je vriend was 29
En je vader nog geen 49 zo onverwachts gingen
jullie van mij heen
IK MIS JULLIE
Altijd stonden jullie voor ons klaar.
Met jullie kon ik lachen en huilen.
IK MIS JULLIE