Gedichten-Freaks
Zoeken
Nieuws
Wie doet wat
Aanmelden
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Aanmelden
Wachtwoord vergeten?
Nog geen account? Registreer!
Registreren
×
Velden met een astriek (*) zijn verplicht!
Je schrijversnaam/gebruikersnaam*
Wachtwoord*
Bevestig wachtwoord*
E-mailadres*
Webadres
Geboortedatum
Land*
Selecteer je land
Nederland
België
Anders
Hoe heb je ons gevonden?
Ik wil per mail op de hoogte worden gehouden van leuke aanbiedingen van de Gedichten-Freaks en partners.
Registeren
Wachtwoord vergeten
×
Email adres
Versturen
paniek in mijn lijf
godvergeten spanning
komt op mij af zwemmen
ik wil weg rennen
maar het is sneller
het pakt me
giert
door mijn hele lijf
ik tril
mijn lichaam
doet niet meer
wat ik wil
golven van paniek
stromen door
mijn lichaam
ik kan niet
meer helder denken
dan..
een gil
en kom weer terug
in het hier en nu
Reacties op dit gedicht
* Rooz * vindt het leuk als je reageert op dit gedicht
Nog geen account bij Gedichten-Freaks?
Vul hieronder je gegevens in om te registreren en laat gelijk een reactie achter.
Je schrijversnaam
Wachtwoord
wachtwoord nogmaals
E-mailadres
Registreren en plaatsen
Over dit gedicht
Auteur:
* Rooz *
Gecontroleerd door:
benji
Gepubliceerd op:
21 april 2009
Thema's:
[Angst]
[Dromen]