één gestoord persoon
moet het voor
heel nederland bezuren
één man
maakt deze
zonnige oranjedag
zwart
door zich een menigte
in te sturen
waar gaat dit heen
met ons land
mensen maken anderen
van kant
onschuldig en niets
op het geweten..
zomaar, uit het niets
deze dag zullen wij nooit vergeten...