Jij liet ons achter zonder doel
Je hebt ons allen laten schrikken
De schrik van duizend bangerikken
kan niet beschrijven wat
ik voel
hete tranen op mijn wangen
doordrongen van de grootste pijn
hopen,vragen rondom 't zijn
een reuzen onvervuld
verlangen
naar weer het stromen in mijn adren
zoals mijn bloed dat vroeger deed
een karretje op de zandweg reed
een liedje van mijn liefste
vader