De regenboog
De regenboog wat is het mooi
Om dat tezien
Al die verschillende kleuren
in de lucht
Je geniet van dat moois
het is jammer dat het zo vlug gaat
Maar ja dat is de natuur,die
dat moois kan geven
Daarna komt plotseling een regen bui aan
moeders kijken naar elkaar
en zeggen dat ze naar binnen gaan
En de kindern trekken hun jassen aan
om vlug naar buiten te gaan
Met z`n allen huppelen in de plas
door het plezier wat ze hebben
Zijn ze tot hun knie`n nat
Er komt een omweer bui aan
en worden tot orden geroepen
Door hun moeders
daar aan geven zij geen gehoor
En gaat met spelen door
Nu kom de ouders de kinderen op halen
Dat was balen
Gauw in bad en drogen kleren aan
even bij praten
Wij hebben een fijne gahad