en nu het gevoel van
niet meer weg willen
mijn dagen overheerst
en nu ik eigenlijk
al niet kan wachten
vult de lucht zich
met zomers geluk
en vol verlangen
weet ik nu zeker
dat het goed is
want samen daar
betekent
niet meer weg willen
want samen daar
bleef lang ver weg