ik kijk je aan
en geef een kus op je mond
ik ben op school dus het mag niet
dus kijk ff in het rond
er is niemand te zien
dus je drukt me dicht tegen je aan
je kust me
en ik laat me even gaan
toch een bespiet gevoel
ik kijk weer om me heen
het klint raar
maar zijn we hier we alleen?
het wort later
en er komt iemant aan
weer het moment verpest
en ik ga weer naast je staan
waarom was onse liefde verboden
en kan ik er nog niet aan wennen
dat we zijn geaccepteert zijn
en dat we niks meer hoeven te ondkennen