Zij maakt deel uit van mij, ik kan haar niet kwijt
Maar ik kan ook haar plannen niet dwarsbomen
Als ze weggaat rukt ze een stuk uit me en neemt het mee
En dat zal nooit meer terugkomen
Ik had zo graag langer met je om willen gaan
Maar ik had gigantische pech
En als het mogelijk was, had ik je nog meer willen leren kennen
Maar je was veel, veel te snel weg
En waarom deed het zo’n pijn
Ik realiseerde me opeens dat je zoveel meer voor me betekende dan ik dacht
Bepaalde dingen doen me nu zo’n pijn, als ik bedenk dat ik ze niet meer zal zien
Zoals wanneer je lacht
Want je lacht altijd, wat er ook gebeurt
Je hebt zoveel moeten doorstaan
En je hebt er niets van verdient
Maar je wist er toch mee om te gaan
Hoewel ik niet weet hoe ik hiermee om moet gaan
Ik krijg in geen geval wat ik wou
Je gaat dan wel weg, en ik zal je vreselijk missen
Maar je weet dat ik altijd van je hou.