Voor mij was je als een zusje,
Die altijd als je kwam eerst vroeg om een kusje,
Zo'n kleine lieverd, je bent nu zo ver weg,
Had ik eindelijk iets in mn leven, en nu heb ik weer pech,
Wij met zn 2en horen zo goed bijelkaar,
Maar ik zit nu hier, en jij nu daar!,
Ik kan niet zomaar even naar je toe, al zou ik het dolsgraag willen,
Dan begin je van de blijdschap natuurlijk weer helemaal te gillen,
Bij jou en je vader voel ik me zo goed,
Daar bij jullie ben ik echt eeuwen zoet,
Ik kom je snel weer opzoeken,
En bij jullie thuis een kamertje boeken,
Tot snel lieverds!