waarom
bent u heen gegaan
wat is er gebeurd
waardoor kan het
heeft niemand er iets
aan gedaan..
al wist men het
konden wij het dan nog redden
u heeft alles verzwegen
straalde altijd als een warme zon
over alle leerlingen
tot afgelopen week
toen doofde de zon uit
en kwamen er vele grijze
wolken voor terug
het blijft regenen
stromen
bij ons leerlingen
en vele dierbare
zo ongelovelijk
zomaar weg
nooit meer zo'n lieve
nederlandse docente al u
wij zullen u nooit vergeten
liefs, van 4PW1B