Verleiding,
een fractie van een seconde
een speelse zoen die overgaat
in rode warme hitte
even genieten
laten overspoelen
ook al verboden
toch in vuur en vlam
even wegspoelen
blijft hangen in het hart
jij vraagt waarom
blijf antwoord schuldig
een gesloten kast
sleutel gevonden
alle registers open
proeven van gevoelens
lang opgeborgen
gevaarlijk maar opwindend
vragend naar meer
het vuur wordt weggedanst
een man raakt je aan
koelte overmand me
en hoe verleidelijk ook
we laten het bij de droom!
Lydia 24.08.2009