een knipje hier
een knipje daar
daar gaat de schaar
haar hand achterna
een kleurtje hier
een likje daar
wat zal ik nu
doen met mijn haar?
rood, bruin, blond
of toch zwart?
ik heb het allemaal
nog nooit gehad
uitgedunt en plukjes
blond er doorheen
nieuw haar!
voor iedereen!