Mijn lijf wil rust
heeft even geen lust
om alles in te pakken
in dozen en zakken
Mijn lijf wil het niet
maar mijn verstand ziet
de verhuisdatum dichterbij komen
en heeft geen tijd om te dromen
Mijn lijf en verstand
staan niet aan dezelfde kant
het gevecht is gaande
en hou ik me met moeite staande
Straks heb ik tijd voor mijn lichaam
maar nu even niet
nu even geen tijd om stil te staan
is er nou niemand die dat ziet??
Ik voel me uitgeput en machteloos
Weet dat ik zelf voor dit pad koos
Ik weet dat ik niet de enige ben die zich zo voelt
Ook Ed zijn lijf is dwars, hij houdt zijn hoofd koel
Het maakt het er niet makkelijker op
Het is tijdelijk, straks is het stop!!!!
Dan heb ik in ons nieuwe huis
rustig de tijd om het te veranderen in thuis.
Vandaag alweer teveel gedaan
Doe ik het vandaag maar verder rustig aan.
het gaat verder goed, laat ik jullie in de waan,
maar in mijn ooghoek blinkt een traan……
© Gamoed/Monique 28 augustus 2009