Afzetten
Zo lief, zo behulpzaam,
Iedereen vind je geweldig.
Hier thuis zo moeilijk,
je bent altijd boos,
je wilt niet luisteren.
Doet je voor als bikkelhard,
maar je kan zo ontzettend lief zijn.
Je zet je af tegen degenen die van je houden.
is het een niet willen?
Is straffen een optie?
Het lijkt je niet te raken,
het is zo tegenstrijdig,
Is je Karakter geboren uit overmacht.
Is er iets dat wij niet zien,
is het je verleden.
Misschien eens laten kijken en testen.
Want als je wilt lieve schat,
ben je echt de beste.