ik ben alleen
het is zaterdag
normaal zouden WIJ bij elkaar zijn
en hebben we zamen een leuke dag
nu wil je zaterdag's naar je vrienden
die zijn zeker belangerijker dan mij
jij hebt de grootste lol
maar mij maak je daar mee niet blij
ik wil bij je zijn
zoals in het begin
want jij bent nog steets die gene
die ik nog het hartste bemin
bel me gewoon eens op
net zo als toen
spreek een keer weer wat af
en geef me nog een zoen