de afgelopen drie jaar,
heb ik gewacht,
gewacht tot nu
de afgelopen drie jaar
van hot naar her,
overal gewoond
de afgelopen drie jaar,
geen vaste basis,
alles veranderde
de afgelopen drie jaar,
zat ik niet lekker in mijn vel,
steeds vaker tegenslagen
de afgelopen drie jaar,
geen echt huis gehad
er valt aan te wennen
de afgelopen dagen,
opeens een uitzicht,
na drie jaar hopen
de afgelopen dagen,
is het mij duidelijk geworden
ik heb een huis
een thuis,
een warm nest,
bijna,
is de verbouwing klaar
ik kan gaan wonen,
in een moedersnest
ik kan gaan leven,
in een echt gezin
ik kan gaan groeien,
naar degene ik wil zijn
ik weet me geen raad...