het is dinsdag,
je kijkt naar mij...
ik kijk je aan,
maar je bent niet bepaalt blij.
een traan verlaat mijn ogen'
je kijkt me niet begrijpent aan.
je loopt weg,
en laat me in de kou staan.
ik roep je naam,
je kijkt niet om.
het is voorbij,
en waarom?